Дамски Обувки Azure Gleam Летни Всекидневни

119.00 лв.

Azure Gleam е идеалната обувка за лятна мечта. Естествен тюркоазен велур, хамелеон силва, дишаща подплата, ортопедична стелка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.

  • Завършено Гарантирано Удовлетворение
  • Завършено Супер Бърза Доставка
  • Завършено Наложен Платеж
  • Завършено Гаранция за Високо Качество
ПЛАТИ С КАРТА ИЛИ В БРОЙ ПРИ ДОСТАВКА
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Econt logo

Описание

Azure Gleam – Пръскане на небе на Земята

Представяме ви дамски обувки Azure Gleam, уникално допълнение към нашата колекция пролет-лято 2023 г., което перфектно въплъщава красотата на небето.

Цвят и материал: смесица от небе и земя

Преминавайки към детайлите, дамски обувки Azure Gleam се отличават с естествен тюркоазен велур, който рисува жива картина на безоблачно лятно небе. В допълнение към това, материалът хамелеон Силва отразява отразяващите качества на спокойно езеро, което ефективно превръща тези обувки в движещо се произведение на изкуството.

Комфортът е ключът

Премествайки фокуса към комфорта, дамски обувки Azure Gleam несъмнено се откроява не само с външния си вид, но и с изключителния си комфорт. Те са снабдени с дишаща подплата, която гарантира, че краката ви ще останат свежи, дори през тези горещи летни дни. Освен това, подобрявайки вашия комфорт, ортопедичната стелка осигурява опората, необходима за целодневно носене. Плюс това, зашитото стъпало демонстрира нотка на занаятчийска изработка, която повишава не само външния вид на обувката, но и нейния коефициент на комфорт.

Размер: За всеки крак

Ние силно вярваме във всеобхватността, поради което дамски обувки Azure Gleam се предлага в диапазон от размери от 36 до 40. Защото знаем, че всяка жена заслужава идеалното й прилягане и с Azure Gleam тя наистина може да го намери.

Устойчив и издръжлив

Не на последно място, обувките Azure Gleam подчертават нашия ангажимент към екологични практики. Те са изработени от естествени материали, което ги прави не само екологични, но и издръжливи. Това означава, че можете да излезете със стил, комфорт и със знанието, че допринасяте за по-устойчиво бъдеще.

Стъпка в бъдещето

В заключение, дамски обувки Azure Gleam представляват нещо повече от избор на обувки. Те символизират смесица от стил, комфорт и еко-съзнание. Това лято влезте в обувките Azure Gleam и оставете небето да бъде вашето място за ходене.

Често задавани въпроси

Q1: Какви материали са използвани в обувките Azure Gleam?
A1: Обувките Azure Gleam са изработени от естествен тюркоазен велур и хамелеон.

Q2: Какви размери се предлагат за обувките Azure Gleam?
A2: Обувките Azure Gleam се предлагат в размери от 36 до 40.

Q3: Удобни ли са обувките Azure Gleam за дълго носене?
A3: Да, обувките имат дишаща подплата и ортопедична стелка за максимален комфорт.

Q4: Екологични ли са тези обувки?
A4: Да, обувките Azure Gleam са изработени от естествени материали, в съответствие с нашия ангажимент за екологични практики.

Q5: Към коя колекция принадлежат обувките Azure Gleam?
A5: Обувките Azure Gleam са част от нашата колекция Пролет-Лято 2023.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дамски Обувки Azure Gleam Летни Всекидневни”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Как да върна обувките ако реша?

Подгответе пратката
Опаковайте старателно пратката с продуктите и приложете към нея попълнения формуляр за връщане, можете да го изтеглите също от тук.

Заявете връщане
Кликнете върху Заявете връщане и посочете продуктите, които желаете да върнете, както и причината за тяхното изпращане.

Изберете начин на връщане:
Безплатно връщане с куриерска фирма Спиди. Ако пазите кутията, с която сте получили продукта от нас, премахнете етикета на товарителницата. Необходимо е добре да опаковате пратката и да я изпратите до адрес: ПОЛУЧАТЕЛ: за фирма Неди Стил ЕООД; до адрес: гр. Добрич, бул.25-ТИ СЕПТЕМВРИ, 23, вх. Д, ет. 1
Връщане с куриерска фирма Еконт
Ако желаете да върнете безплатно продукт, можете да посетите най-близкия офис на Еконт или да си заявите куриер на Еконт да Ви посети на посочен адрес. Необходимо е само да кажете, че пратката, която връщате е за Неди Стил ЕООД. Връщането на пратки с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Как се възстановява заплатената сумата

За съжаление, не предлагаме директна замяна, а възстановяваме сумата, която сте заплатили за артикула в рамите на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатата пратка. Ако решите, можете да си направите нова поръчка за друг модел или размер, но тя е независима от тази, която връщате.

В случай че поръчката Ви е заплатена с наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.

Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта през системата PayU, сумата се възстановява автоматично по същата карта.

Как да анулирам поръчка?

Необходимо е да се свържете с Центъра за обслужване на клиенти по един от следните начини: чат, по телефон или чрез имейл. За реализацията на Вашата поръчка ще Ви информираме по имейл. Продуктите от анулирани поръчки обикновено се появяват в сайта ни в рамките на 24 часа.

Рекламации

Повече подробности за това как можете да подадете рекаламация за продукт можете да намерите тук. В рамките на 30 дни ще получите решение относно начина на разрешаване на рекламацията си на посочения от Вас имейл адрес.

За допълнителни въпроси

Обувките ще Ви бъдат доставени с опция за преглед от куриерска фирма “Еконт” в рамките на 2 до 4 работни дни. При отказване на пратката Вие ще трябва да заплатите разходите по връщането и при нас.

Също така, когато си поръчате определен размер обувки от нас, но те се окажат неправилният, куриерската услуга за замяната им с подходящият размер се поема от Ваша страна.

При закупуване на артикули на стойност по-голяма от 100лв. , куриерската услуга се поема от Нас. Това включва доставка до зададеният от Вас адрес в едната посока. В случай, в който грешката се окаже наша, замяната на правилният размер също ще се поеме от Нас.

(Пример: Ако Вие сте поръчали 37 размер, а ние сме Ви изпратили 38.)

Плащане

При получаване на обувките от куриерската фирма Вие ще заплатите посоченият в поръчката наложен платеж и цената на доставката.

Как да измерим крака си?

Използвайте нашето ръководство за измерване, за да поръчате новите си обувки в идеалния размер. Ако знаете точната дължина на краката си, можете да използвате нашата таблица с размери, за да разберете кой размер обувки ви трябва.

Първа стъпка за вземане на размер

Застанете без обувки (за предпочитане с чорапи) върху бял лист хартия, като леко опрете петата до стената.

Втора стъпка за вземане на размер

Начертайте линия с молив, пред най-дългия пръст, на хартията (внимавайте: измервайте и двата крака, палецът не винаги е най-дълъг!).

Трета стъпка за вземане на размер

След това измерете с линийка, разстоянието от ръба на хартията до линията, която начартахте.